Recensies

Home / Recensies

Laat een recensie achter:

Bent u tevreden over uw opgeleverde keuken van Keukenontwerpers Woerden? Laat dan hieronder uw reactie achter. Alvast bedankt!

Deze klanten gingen u voor!

Een aanrader!

Rated 5 out of 5
24 juni 2021

Dit voorjaar heb ik bij Keukenontwerpers Woerden een nieuwe keuken gekocht. Dit is mij uitstekend bevallen. Er werd ruim de tijd genomen om mijn wensen te inventariseren en dit werd vervolgens vertaald in een passend advies, Ook het plaatsen van de keuken is zeer goed gegaan. Het zijn vakmensen die niet alleen de keuken plaatsen maar ook het benodigde loodgieters- en elektricien werk kunnen uitvoeren. Na plaatsing kreeg ik een uitgebreide toelichting op de keuken waarbij ook verteld werd hoe de apparaten werken. De keuken bevalt enorm goed, ik heb veel meer ruimte en de indeling is veel praktischer waardoor het koken prettiger verloopt. Kortom, Keukenontwerpers Woerden is een aanrader!

Imca Scholte

Professioneel advies en een prachtige kwalitatieve keuken!

Rated 5 out of 5
15 januari 2021

Ron heeft een prachtige keuken voor ons ontworpen en gerealiseerd! Hij neemt ruim de tijd om naar je wensen te luisteren. Je voelt je erg welkom in de showroom. Ook denkt hij goed en praktisch mee. Hij heeft er echt deskundig oog voor wat mooi staat in de ruimte en wat bij jou past en zo hebben wij dankzij zijn professionele advies een prachtige keuken nu staan! Bedankt Ron!

Maran en Jeffrey

Deskundig en klantgericht!

Rated 5 out of 5
4 oktober 2020

Eind 2019 hebben wij een uitbouw gerealiseerd van ons huis. Hierbij wilde wij ook een nieuwe keuken. Via onze aannemer werden wij getipt op Keukenontwerpers Woerden. Hier zijn wij onze aannemer nog steeds dankbaar voor. Ron heeft ons ontzettend goed geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Wij wisten in het begin niet zo goed wat er allemaal mogelijk was echter door goede vragen te stellen en advies te geven op materialen en apparatuur, heeft hij de keuken geleverd waar we naar op zoek waren.
Ron hebben wij ervaren als een heel vriendelijke en deskundig persoon die echt de tijd nam om goed te begrijpen wat we wilde. Hij is ook bij ons thuis geweest om meer gevoel te krijgen bij de ruimte maar ook onze woonstijl. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. De tijdlijnen waren krap maar hij heeft het voor elkaar gekregen om precies op tijd de kwieken geleverd te krijgen en te installeren.
Ron had ook zijn aandacht op de nazorg. Hij zorgde ervoor dat alle apparatuur geregistreerd was zodat de garantie termijnen verlengd werden.

Maarten

Vakman

Rated 5 out of 5
26 augustus 2020

Ron de Graaf is een Keuken – Vakman. Hij leverde ons een prachtige keuken in ons nieuwe appartement. Hij nam alle tijd om onze wensen goed duidelijk te krijgen en we waren altijd welkom om nog een detail door te nemen of een plankje op te halen. Ook werd de keuken uitgebreid opgeleverd en alle apparatuur is uitgelegd en waar nodig gedemonstreerd. De montage verliep zonder problemen, zijn team bestaat ook uit Vakmensen!
Het was een goede keuze om naar zijn bedrijf aan de Oudelandseweg te gaan!

Jan Uittenbroek

Nieuwe keuken

Rated 5 out of 5
6 juli 2020

Na een aantal showrooms te hebben bezocht bij Ron terecht gekomen en daar heel fijn geholpen, alles was mogelijk en eigen keuzes konden worden gemaakt, een goed luisterend oor voor onze behoeftes in onze nieuwe keuken en wat zijn we blij met het eindresultaat. Alle ruimtes goed benut en gebruiksvriendelijk ingericht.
We geniet nu alweer 4 weken van onze nieuwe keuken en de mooie apparatuur die erin zit. Koken en bakken is weer een feestje !
Ook het plaatsen verliep voorspoedig en alles werd goed aandachtig geplaatst en daarna nog een keuring door Ron zelf.
Al met al dus heel tevreden en we hopen jaren plezier te hebben in onze mooie keuken.

Vikor