Recensies

Home / Recensies

Laat een recensie achter:

Bent u tevreden over uw opgeleverde keuken van Keukenontwerpers Woerden? Laat dan hieronder uw reactie achter. Alvast bedankt!

Deze klanten gingen u voor!

Fantastisch mooi

Rated 5,0 out of 5
31 oktober 2023

De keuken staat! Hij is fantastisch mooi geworden, echt waar.

De mannen hebben naar mijn beleving, zonder uitzondering, op een prettige wijze hoogwaardig vakwerk geleverd. Ik ben er superblij mee. Ik wil iedereen die hier over de vloer geweest is, hartelijk danken voor het prachtige resultaat.

Jeroen Maartense

Onze 16 jaar oude keuken weer als nieuw

Rated 5,0 out of 5
26 oktober 2023

Na twijfel of we onze siematic keuken van 16 jaar oud zouden vervangen of renoveren gekozen voor het laatste. We hebben nu een keuken met up to date apparatuur. In twee dagen oude apparaten weggehaald en afgevoerd en nieuwe geinstalleerd. Gebruiksklaar achtergelaten. Kastdeurtjes en laden gesteld. Weer als nieuw en geen rommel laten liggen. We zijn zeer tevreden over de advisering en werkzaamheden.

Marjan Scholl

Goede service, mooie materialen, goede installatie!

Rated 5,0 out of 5
18 augustus 2023

Goede service tijdens elke fase, van begin tot eind. Tijdens elk gesprek wordt er uitgebreid de tijd genomen om alles door te nemen. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen, maar je krijgt ook professioneel advies over alle producten en opties. Ook de plaatsing van de keuken ging naar alle tevredenheid. Piet en Jim werken goed samen en gaan voor een optimaal resultaat. De uitgebreide uitleg (en kwaliteitscontrole) van de keuken na plaatsing door Ron zelf is ook erg handig. Er was in het leveringsproces wel iets fout gegaan, waardoor er o.a. een nieuw deurtje besteld moest worden, maar dat werd ook netjes afgehandeld. We zijn heel erg blij met het eindresultaat en genieten elke dag van onze mooie, hoogwaardige en functionele keuken! We zouden iedereen Keukenontwerpers Woerden aanraden!

Marcel en Sandra

Maar dan ook Écht onze keuken!

Rated 5,0 out of 5
9 juli 2023

Na eerst bij meerdere ketens de nieuwste indrukken op te hebben gedaan bij Ron van Keukenontwerpers Woerden op bezoek geweest.

Samen met hem zijn we onze ontdekkingsreis gaan maken. Ron nam uitgebreid de tijd. Ons eerste bezoek duurde 3 uur. We kregen heldere adviezen. Een tweede gesprek leidde tot aankoop. Alles gemaakte afspraken zijn perfect uitgevoerd. Na professionele opbouw en montage is Ron zelf nog langs geweest en heeft nog een twee uur durende controle op alles uitgevoerd. Tevens kregen we nog uitleg en tips voor alle apparatuur. Geen opleverpunten. Dan heb je het als keukenontwerper goed gedaan!

Waar grotere ketens vooral de kassa willen laten rinkelen, heeft Ron alle tijd genomen en dat voelt enorm goed. Absolute aanrader als je écht jouw keuken wilt.

Harry en Desirée

Een hele goede ervaring,een heel persoonlijk advies,klant vriendelijk, en veel tijd om tot een goede keus te komen,en vakkundig geïnstalleerd.

Rated 5,0 out of 5
22 juni 2023

Het is een mooi bedrijf waar er de tijd genomen en gegeven wordt om tot de juiste persoonlijke keus te komen,en vakkundig geïnstalleerd.

Een super mooi resultaat.

G.van der Geest