Recensies

Home / Recensies

Laat een recensie achter:

Bent u tevreden over uw opgeleverde keuken van Keukenontwerpers Woerden? Laat dan hieronder uw reactie achter. Alvast bedankt!

Deze klanten gingen u voor!

Een nieuwe start

5,0 rating
9 december 2019

net zoals in ons vorige huis zijn wij bij de keukenontwerpers Woerden gaan praten toen wij een nieuwe woning gingen betrekken. Ditmaal een appartement me ruimte voor een wat grotere keuken. Ron heeft net als bij de vorige keuken weer uitstekend werk verricht. .Een immens kookschiereiland, stoom-oven, gecombineerde magnetron hete lucht-oven. Op mijn verzoek een extra grote koelkast en nog veel meer snufjes.
Mooi materiaal en vakkundig geplaatst. ook de nazorg is perfect. Ron loopt na oplevering alles nauwkeurig na. Controleert op montage, correcte werking apparatuur en eventuele beschadigingen (die er niet waren).
net zoals bij de vorige keuken. Dit beetje extra geeft vertrouwen, wat wij graag willen doorgeven aan een ieder die de perfecte maar toch betaalbare keuken zoeken.

H.Reijmers

Plaatsing Magnetron.

5,0 rating
14 november 2019

Wij zijn heel tevreden over uw vriendelijke werkwijze en het vakmanschap waarmee de magnetron geplaatst is.
Hartelijk dank daarvoor!

G.Tebbe-Molenaar

Prachtige, kwalitatief hoogwaardige keuken

5,0 rating
27 oktober 2019

Via Piet Lanser ben ik bij keukenontwerpers Woerden terecht gekomen, De afstemming met Ron van der Graaf over het ontwerp en de details ging perfect. Mooie ideeën en oplossingen voor al mijn wensen wat resulteerde in de mooiste keuken, voor mij in ieder geval, die er bestaat. Na vakkundige plaatsing door Piet en Jimmy kan ik nu genieten van mijn nieuwe keuken. Mooi ook dat Ron nog langs komt om te controleren of alles naar wens is een tips en trucs verteld over de nieuwe apparatuur.
Echt een top bedrijf!

Ellen Schröder

Professioneel advies en een mooi product geeft keuken- kook- en woonplezier voor jaren

5,0 rating
22 oktober 2019

Bij dit bedrijf aangekomen omdat onze eerste keuken destijds 20 jaar geleden ook door dit bedrijf naar tevredenheid was geplaatst. Inmiddels was het stokje over genomen door Ron wat de zaak nog meer ten goede is gekomen. Hij luistert goed, geeft goed advies en past ideeën aan. Na de ontwerptekening, akkoord hierop en daarna de precieze bouwtekeningen voor de aannemer is volgens de offerte en opgegeven levertijd de keuken met speciaal gemaakt barblad door zijn vakmensen geplaatst.
De keuken is gemaakt van hoogwaardige materialen en eersteklas inbouwapparatuur tegen de juiste prijs. Na de levering heeft hij alles ook nog persoonlijk uitgelegd, goede nazorg dus en kunnen we nu zeggen. De keuken met heerlijke bar om aan te ziiten is het pronkstuk van onze woning. Ron, ga zo door, wij bevelen je aan !

Hans Pape

Topadvies en een topkeuken

5,0 rating
17 september 2019

Voor onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een nieuwe keuken; uit ervaring weten we dat dit een heel traject is waar wensen en mogelijkheden uiteindelijk samen moeten komen in iets waar je jarenlang plezier van hebt. Dat kan dus niet bij de eerste beste keukendiscounter. Na enkele gesprekken elders kwamen wij op het spoor van Keukenontwerpers en daar hebben wij bepaald geen spijt van gehad. Ron de Graaf heeft uitgebreid de tijd genomen om onze wensen te vertalen in een prachtig ontwerp en door zijn enorme ervaring en kennis van materialen en apparatuur hadden wij er alle vertrouwen in dat het goed zou komen.
De installatie door Piet Lanser verliep ook vlotjes en de oplevering werd minitieus uitgevoerd door Ron de Graaf die er maar liefst 2 uur voor uittrok om alles goed na te lopen en uit te leggen.
Uiteindelijk genieten wij van een fantastische keuken die een echte blikvanger is van ons huis en kunnen wij Keukenontwerpers van harte aanbevelen!
Marja en Frits Schulte

Frits Schulte