Recensies

Home / Recensies

Laat een recensie achter:

Bent u tevreden over uw opgeleverde keuken van Keukenontwerpers Woerden? Laat dan hieronder uw reactie achter. Alvast bedankt!

Deze klanten gingen u voor!

Geweldig resultaat

Rated 5,0 out of 5
29 december 2023

goed meegedacht over de stijl en inrichting met een fantastisch resultaat. goed werk geleverd door de vakmensen die hem geplaatst hebben.

Wij zijn er heel erg blij mee.

Hans Wormsbecher

hans Wormsbecher

Super tevreden.

Rated 4,0 out of 5
4 december 2023

Samen doorgesproken wat ik wilde hebben. Veel tijd in gestoken. Keurig op tijd geleverd en geinstalleerd. Alles klopte. Prima service. Beslist aan te bevelen.

Martha Boers-van Beijeren

Fantastisch mooi

Rated 5,0 out of 5
31 oktober 2023

De keuken staat! Hij is fantastisch mooi geworden, echt waar.

De mannen hebben naar mijn beleving, zonder uitzondering, op een prettige wijze hoogwaardig vakwerk geleverd. Ik ben er superblij mee. Ik wil iedereen die hier over de vloer geweest is, hartelijk danken voor het prachtige resultaat.

Jeroen Maartense

Onze 16 jaar oude keuken weer als nieuw

Rated 5,0 out of 5
26 oktober 2023

Na twijfel of we onze siematic keuken van 16 jaar oud zouden vervangen of renoveren gekozen voor het laatste. We hebben nu een keuken met up to date apparatuur. In twee dagen oude apparaten weggehaald en afgevoerd en nieuwe geinstalleerd. Gebruiksklaar achtergelaten. Kastdeurtjes en laden gesteld. Weer als nieuw en geen rommel laten liggen. We zijn zeer tevreden over de advisering en werkzaamheden.

Marjan Scholl

Goede service, mooie materialen, goede installatie!

Rated 5,0 out of 5
18 augustus 2023

Goede service tijdens elke fase, van begin tot eind. Tijdens elk gesprek wordt er uitgebreid de tijd genomen om alles door te nemen. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen, maar je krijgt ook professioneel advies over alle producten en opties. Ook de plaatsing van de keuken ging naar alle tevredenheid. Piet en Jim werken goed samen en gaan voor een optimaal resultaat. De uitgebreide uitleg (en kwaliteitscontrole) van de keuken na plaatsing door Ron zelf is ook erg handig. Er was in het leveringsproces wel iets fout gegaan, waardoor er o.a. een nieuw deurtje besteld moest worden, maar dat werd ook netjes afgehandeld. We zijn heel erg blij met het eindresultaat en genieten elke dag van onze mooie, hoogwaardige en functionele keuken! We zouden iedereen Keukenontwerpers Woerden aanraden!

Marcel en Sandra