Recensies

Home / Recensies

Laat een recensie achter:

Bent u tevreden over uw opgeleverde keuken van Keukenontwerpers Woerden? Laat dan hieronder uw reactie achter. Alvast bedankt!

Deze klanten gingen u voor!

Topadvies en een topkeuken

5,0 rating
17 september 2019

Voor onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een nieuwe keuken; uit ervaring weten we dat dit een heel traject is waar wensen en mogelijkheden uiteindelijk samen moeten komen in iets waar je jarenlang plezier van hebt. Dat kan dus niet bij de eerste beste keukendiscounter. Na enkele gesprekken elders kwamen wij op het spoor van Keukenontwerpers en daar hebben wij bepaald geen spijt van gehad. Ron de Graaf heeft uitgebreid de tijd genomen om onze wensen te vertalen in een prachtig ontwerp en door zijn enorme ervaring en kennis van materialen en apparatuur hadden wij er alle vertrouwen in dat het goed zou komen.
De installatie door Piet Lanser verliep ook vlotjes en de oplevering werd minitieus uitgevoerd door Ron de Graaf die er maar liefst 2 uur voor uittrok om alles goed na te lopen en uit te leggen.
Uiteindelijk genieten wij van een fantastische keuken die een echte blikvanger is van ons huis en kunnen wij Keukenontwerpers van harte aanbevelen!
Marja en Frits Schulte

Frits Schulte

Renovatie keukenapparatuur

4,0 rating
21 juli 2019

Keukenontwerpers Woerden denkt met je mee!
We wilden zo veel mogelijk van het gas af en onze 2 pits domino gaspitten vervangen door inductie.
En dat is gelukt, mede door het deskundige advies van Ron.
De plaatsing verliep goed en ondanks de aanpassingen die moesten gebeuren was er na afloop bijna niet te zien dat er in de keuken gewerkt was.
Top.

Bram en An

De keuken waar je echt vrolijk van wordt!!

5,0 rating
30 juni 2019

Na wat zoeken steeds geen “klik” met keukencentrum of keuken…..tot we bij keukenontwerpers Woerden terecht kwamen. Na een gedegen intake kregen we dan ook het ontwerp waar je vrolijk van wordt. Prachtig qua ontwerp, afgestemd op ons gebruik (machines etc) en tekeningen. Alles afgestemd met de rest van jouw huis en woonwensen. Tipje hierbij is om de aangeboden apparaten eens te bekijken bij het experiencehouse in Hoofddorp. Ron geeft je de details wel door.
plaatsing met 0 opleverpunten……wat moet je daar nog over zeggen he!!!!

Kees en Astrid Stam

Top keuken advies

5,0 rating
18 mei 2019

Uiteindelijk via Piet Lanser keukenmontage terecht gekomen bij Keukenontwerpers Woerden waar Ron de Graaf ons uitstekend heeft geholpen bij het maken van een plan/ontwerp voor onze nieuwe keuken. Na een eerste “intake” gesprek, waarbij Ron uitgebreid de tijd neemt, om een beeld te krijgen wat je van een keuken verwacht, zijn we in een 2e gesprek al iets meer ingegaan op de ideeën/het 1e ontwerp van Ron. Vervolgens hebben wij hierna nog 2 afspraken gehad met Ron. Alles gebeurd in goed overleg en alle rust zonder dat je gevoel krijgt dat je snel moet beslissen/tekenen. Wij hebben Ron leren kennen als iemand met veel kennis van keukens en bij behorende apparatuur. Als de keuken is opgeleverd komt Ron zelf kijken of alles goed is gedaan door de keukeninstallateur. Ook achteraf heeft Ron de service in een hoog vaandel staan. Ook de prijs/kwaliteit was voor passend. Kortom Keukenontwerpers Woerden in samenwerking met Piet Lanser Keukenmontage/timmerbedrijf is een echte aanrader.

Henri & Patricia

vakwerk

5,0 rating
14 mei 2019

verstand van zaken, fijne samenwerking en goed advies en vakwerk geleverd.
ik kan het iedereen aanbevelen.

Aad van der Voort