Recensies

Home / Recensies

Laat een recensie achter:

Bent u tevreden over uw opgeleverde keuken van Keukenontwerpers Woerden? Laat dan hieronder uw reactie achter. Alvast bedankt!

Deze klanten gingen u voor!

Maar dan ook Écht onze keuken!

Rated 5,0 out of 5
9 juli 2023

Na eerst bij meerdere ketens de nieuwste indrukken op te hebben gedaan bij Ron van Keukenontwerpers Woerden op bezoek geweest.

Samen met hem zijn we onze ontdekkingsreis gaan maken. Ron nam uitgebreid de tijd. Ons eerste bezoek duurde 3 uur. We kregen heldere adviezen. Een tweede gesprek leidde tot aankoop. Alles gemaakte afspraken zijn perfect uitgevoerd. Na professionele opbouw en montage is Ron zelf nog langs geweest en heeft nog een twee uur durende controle op alles uitgevoerd. Tevens kregen we nog uitleg en tips voor alle apparatuur. Geen opleverpunten. Dan heb je het als keukenontwerper goed gedaan!

Waar grotere ketens vooral de kassa willen laten rinkelen, heeft Ron alle tijd genomen en dat voelt enorm goed. Absolute aanrader als je écht jouw keuken wilt.

Harry en Desirée

Een hele goede ervaring,een heel persoonlijk advies,klant vriendelijk, en veel tijd om tot een goede keus te komen,en vakkundig geïnstalleerd.

Rated 5,0 out of 5
22 juni 2023

Het is een mooi bedrijf waar er de tijd genomen en gegeven wordt om tot de juiste persoonlijke keus te komen,en vakkundig geïnstalleerd.

Een super mooi resultaat.

G.van der Geest

Goede service en nette levering

Rated 5,0 out of 5
20 juni 2023

Vanaf het begin gelijk heel netjes en uitgebreid geholpen. Ook nadat we besloten een ander soort keuken te willen was dat geen probleem en kregen we een compleet nieuwe tekening. Na oplevering van ons huis binnen een week geleverd en vakkundig gemonteerd. Daarna nog uitgebreid uitleg gehad over alle apparaten en het eerste gebruik. Geweldige service en een prachtig resultaat!

R en E

Perfect advies en een prachtige keuken

Rated 5,0 out of 5
4 februari 2023

Eind vorig jaar twee uitgebreide gesprekken gehad over het ontwerpen van een keuken. Ron luistert goed naar je wensen en geeft goed en praktisch advies. Het ontwerp was helemaal naar onze zin en de keuken is precies zo geworden als we hadden gehoopt. Ook de prettige samenwerking met de installateurs is een pluspunt. Prima service ook achteraf. Wij zijn ontzettend tevreden.

Jeroen en Tamara Filarski

Super mooi resultaat!

Rated 5,0 out of 5
5 juni 2022

In september een keuken gekocht. Gelijk professioneel geholpen. Ruimte gekregen om erover na te denken. Meedenkend in mogelijkheden, waar een mooi ontwerp uitkwam. Alles is mooi geïnstalleerd. De verbouwing ging vlot, netjes en super mooi afgewerkt! Heel blij met dit resultaat! Bedankt Ron, Piet en Jim!

Maarten en Annemarie