Recensies

Home / Recensies

Laat een recensie achter:

Bent u tevreden over uw opgeleverde keuken van Keukenontwerpers Woerden? Laat dan hieronder uw reactie achter. Alvast bedankt!

Deze klanten gingen u voor!

Nieuwe keuken

Rated 5 out of 5
6 juli 2020

Na een aantal showrooms te hebben bezocht bij Ron terecht gekomen en daar heel fijn geholpen, alles was mogelijk en eigen keuzes konden worden gemaakt, een goed luisterend oor voor onze behoeftes in onze nieuwe keuken en wat zijn we blij met het eindresultaat. Alle ruimtes goed benut en gebruiksvriendelijk ingericht.
We geniet nu alweer 4 weken van onze nieuwe keuken en de mooie apparatuur die erin zit. Koken en bakken is weer een feestje !
Ook het plaatsen verliep voorspoedig en alles werd goed aandachtig geplaatst en daarna nog een keuring door Ron zelf.
Al met al dus heel tevreden en we hopen jaren plezier te hebben in onze mooie keuken.

Vikor

Vakmanschap

Rated 5 out of 5
10 mei 2020

Van start tot finish vakmanschap; Veel oog voor detail, goed advies met kennis van zaken, keuken is van prachtige kwaliteit, opstelling praktisch en mooi ontworpen, montage onberispelijk, en met Ron is het uitstekend schakelen.

Oscar Bus

keuken weer als nieuw!

Rated 5 out of 5
3 mei 2020

Onze oude siematic keuken (20 jaar oud) was toe aan vervanging of renovatie. We vonden het eigenlijk zonde van het prachtige werkblad en kasten om alles te slopen. Onze keuken hadden we 20 jaar geleden ook hier gekocht. We kregen prima advies van Ron hoe we de keuken konden renoveren. Ron is thuis komen kijken en alles is goed opgemeten. We zijn nu van het gas af, hebben nieuwe vaatwasser en een Quooker, nieuwe onderkast en plinten. Alles keurig ingebouwd en opnieuw gesteld door Piet Lanser en zoon. Tja, de keuken is weer als nieuw en staat beter dan 20 jaar geleden. En een heel duurzame aanpak.

Joost

Oude keuken weer als nieuw!

Rated 5 out of 5
28 april 2020

We moesten wat laten repareren aan onze oude siematic keuken. Dachten dat dat niet meer zou kunnen. Gelukkig kon dat bij Keukenontwerpers Woerden (waar we 21 jaar geleden onze keuken hadden gekocht) wel. Kast is vervangen, kookplaat, cooker, en vaatwasser. Goed advies van Ron de Graaf die ook ter plekke is komen kijken. Gasplaat vervangen door inductiekookplaat van Neff, wat een enorme verbetering. De uitvoering door Piet Lanser en zoon is ook prima en zeer nauwkeurig. De keuken is beter dan ooit. Bedankt!

Joost van Hofwegen

Teleugesteld over de service

Rated 1 out of 5
17 april 2020

Wij hebben onze keuken laten vernieuwen afgelopen zomer (juni). Nu is binnen het jaar het voorzetpaneel van de keukendeur kromgetrokken. Bij contact met Keukenontwerpers Woerden blijkt dat dit niet binnen de garantie valt van 1 jaar! Erg teleurstellend!

Paul van den Berg