Complete ruimte

Home / Onze werkwijze / Complete ruimte

Wij kunnen de complete ruimte voor u verbouwen! Een nieuwe keuken is vaak veel meer dan alleen wat nieuwe kastjes. Om te zorgen dat u nog jaren plezier heeft van uw nieuwe keuken is het belangrijk dat dit goed is afgestemd op uw wensen. In veel gevallen zijn (kleine) bouwkundige aanpassingen nodig om de nieuwe keuken volledig naar behoren te laten functioneren.

Wij nemen u alle zorgen uit handen. Of het nu gaat om het verleggen van de water- of gasleiding, het slopen van een muur of het plaatsen van een aanbouw. U kunt de verbouwing met een gerust hart aan ons overlaten.

Met een vast team van vakmensen werken wij volgens een strakke planning aan uw droomkeuken. Wij weten dat u behoorlijk onthand bent zonder keuken. Daarom proberen wij de verbouwingsperiode zo kort mogelijk te houden. Mocht u bepaalde werkzaamheden zelf willen uitvoeren, dan is dit uiteraard geen probleem.

Oplevering

U kunt rekenen op een eerste secure oplevering door de monteurs. Daarna volgt een tweede oplevering. Hier gaan we gezamenlijk alle uitgevoerde werkzaamheden nalopen en controleren of alles naar behoren is uitgevoerd. Ook krijgt u een vakkundige uitleg over het gebruik en onderhoud van alle keukenmeubelen, het werkblad en de apparaten.

Op zoek naar een complete keuken? Lees hier meer informatie over wat wij u kunnen aanbieden. Of wilt u uw keuken liever laten renoveren? Lees dan hier alle informatie die u nodig heeft.


Keukenontwerpers Woerden is dé keukenspeciaalzaak in regio Utrecht en omstreken!