Persoonlijk

Home / Onze werkwijze / Persoonlijk

Alles voor u

Keukenontwerpers Woerden neemt u als uitgangspunt bij het ontwerpen van uw keuken. Op welke manier gebruikt u de keuken? Welke gerechten wilt u kunnen bereiden? Wat is de samenstelling van uw huishouden? Hoe is uw woning ingericht? Wat vindt u mooi, en wat juist niet?

Tijdens een persoonlijk gesprek leren wij uw smaak en wensen kennen. Op basis daarvan gaan we aan de slag. Hoewel de afmetingen van de beschikbare ruimte interessant zijn, zijn ze van ondergeschikt belang. Het uiteindelijke ontwerp levert een keuken op die is opgebouwd uit de juiste onderdelen en zodoende super efficiënt en prettig is in gebruik. U ontvangt een duidelijke kostenbegroting en een perspectieftekening in kleur.

Keukenontwerpers Woerden begeleidt u van begin tot eind, waarbij u tijdens het hele proces één aanspreekpunt heeft. Wij nemen u alle zorg uit handen! We zorgen voor de afwerking van de complete ruimte, ook als daar een verbouwing bij komt kijken. Bent u nog niet toe aan een nieuwe keuken, maar wilt u wel wat dingen aanpassen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met keukenrenovatie. Daarnaast zijn wij regelmatig partner voor vastgoedbedrijven en projectontwikkelaars bij het ontwerpen van keukens voor (nieuwbouw)projecten.

Wij doen meer!

Onze werkwijze is persoonlijk, betrokken en helder. Uw wensen zijn het uitgangspunt bij het ontwerp dat wij voor u maken. Aan de hand van een gestructureerd gesprek bepalen wij wat uw verwachtingen zijn. Daarnaast houden wij ons aan het principe, afspraak is afspraak. Ron van der Graaf is de drijvende kracht achter Keukenontwerpers Woerden en hij plant alles goed voor u in. Zowel tijdens het ontwerp- als bouwproces denkt hij voortdurend met u mee, om zo de meest optimale keuken te realiseren!

Ron van der Graaf: 

“Na een aantal jaar in de professionele keukens ben ik sinds 1985 werkzaam in de consumentenkeukens. Wat mij meteen opviel was dat er na het plaatsen van een keuken eigenlijk helemaal geen follow-up was. De monteur plaatste een keuken en vervolgens werden de klanten min of meer aan hun lot overgelaten. Dit zorgde vaak voor problemen, bijvoorbeeld doordat klanten de apparatuur toch niet helemaal goed gebruikten of doordat er tijdens transport of montage mankementen waren ontstaan die niet adequaat werden opgelost.

Grondige check

Ik was ervan overtuigd dat die problemen eenvoudig voorkomen konden worden door de keuken, na het plaatsen, aan een grondige controle te onderwerpen. Dat is dan ook wat ik sinds 2002 met Keukenontwerpers Woerden doe. Als de keuken is geplaatst, loop ik samen met de klant één voor één alle onderdelen van de keuken door. We controleren of alles compleet en onbeschadigd is. Ik geef uitleg over het onderhoud van de verschillende onderdelen en ik zorg dat de apparatuur gebruiksklaar is. Ook geef ik tips over het gebruik van de keuken. Daarnaast geef ik direct antwoord op elke vraag en eventuele onvolkomenheden worden snel hersteld. Op deze manier kunnen onze klanten meteen optimaal gebruik maken van hun keuken en hebben ze er jaren plezier van.

Een aanpak die werkt

In de praktijk merk ik dat mensen heel blij zijn met deze aanpak. Ik word bijna nooit gebeld met vragen, omdat alles na de oplevering helder is. Doordat onze klanten weten hoe zij hun keuken moeten gebruiken en onderhouden, gaat er ook zelden iets stuk. Deze aanpak werkt!”


Keukenontwerpers Woerden is dé keukenspeciaalzaak in regio Utrecht en omstreken!