Recensies

Home / Recensies

Laat een recensie achter:

Bent u tevreden over uw opgeleverde keuken van Keukenontwerpers Woerden? Laat dan hieronder uw reactie achter. Alvast bedankt!

Deze klanten gingen u voor!

Deskundig en klantgericht!

Rated 5,0 out of 5
4 oktober 2020

Eind 2019 hebben wij een uitbouw gerealiseerd van ons huis. Hierbij wilde wij ook een nieuwe keuken. Via onze aannemer werden wij getipt op Keukenontwerpers Woerden. Hier zijn wij onze aannemer nog steeds dankbaar voor. Ron heeft ons ontzettend goed geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Wij wisten in het begin niet zo goed wat er allemaal mogelijk was echter door goede vragen te stellen en advies te geven op materialen en apparatuur, heeft hij de keuken geleverd waar we naar op zoek waren.

Ron hebben wij ervaren als een heel vriendelijke en deskundig persoon die echt de tijd nam om goed te begrijpen wat we wilde. Hij is ook bij ons thuis geweest om meer gevoel te krijgen bij de ruimte maar ook onze woonstijl. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. De tijdlijnen waren krap maar hij heeft het voor elkaar gekregen om precies op tijd de kwieken geleverd te krijgen en te installeren.

Ron had ook zijn aandacht op de nazorg. Hij zorgde ervoor dat alle apparatuur geregistreerd was zodat de garantie termijnen verlengd werden.

Maarten

Vakman

Rated 5,0 out of 5
26 augustus 2020

Ron de Graaf is een Keuken – Vakman. Hij leverde ons een prachtige keuken in ons nieuwe appartement. Hij nam alle tijd om onze wensen goed duidelijk te krijgen en we waren altijd welkom om nog een detail door te nemen of een plankje op te halen. Ook werd de keuken uitgebreid opgeleverd en alle apparatuur is uitgelegd en waar nodig gedemonstreerd. De montage verliep zonder problemen, zijn team bestaat ook uit Vakmensen!

Het was een goede keuze om naar zijn bedrijf aan de Oudelandseweg te gaan!

Jan Uittenbroek

Nieuwe keuken

Rated 5,0 out of 5
6 juli 2020

Na een aantal showrooms te hebben bezocht bij Ron terecht gekomen en daar heel fijn geholpen, alles was mogelijk en eigen keuzes konden worden gemaakt, een goed luisterend oor voor onze behoeftes in onze nieuwe keuken en wat zijn we blij met het eindresultaat. Alle ruimtes goed benut en gebruiksvriendelijk ingericht.

We geniet nu alweer 4 weken van onze nieuwe keuken en de mooie apparatuur die erin zit. Koken en bakken is weer een feestje !

Ook het plaatsen verliep voorspoedig en alles werd goed aandachtig geplaatst en daarna nog een keuring door Ron zelf.

Al met al dus heel tevreden en we hopen jaren plezier te hebben in onze mooie keuken.

Vikor

Vakmanschap

Rated 5,0 out of 5
10 mei 2020

Van start tot finish vakmanschap; Veel oog voor detail, goed advies met kennis van zaken, keuken is van prachtige kwaliteit, opstelling praktisch en mooi ontworpen, montage onberispelijk, en met Ron is het uitstekend schakelen.

Oscar Bus

keuken weer als nieuw!

Rated 5,0 out of 5
3 mei 2020

Onze oude siematic keuken (20 jaar oud) was toe aan vervanging of renovatie. We vonden het eigenlijk zonde van het prachtige werkblad en kasten om alles te slopen. Onze keuken hadden we 20 jaar geleden ook hier gekocht. We kregen prima advies van Ron hoe we de keuken konden renoveren. Ron is thuis komen kijken en alles is goed opgemeten. We zijn nu van het gas af, hebben nieuwe vaatwasser en een Quooker, nieuwe onderkast en plinten. Alles keurig ingebouwd en opnieuw gesteld door Piet Lanser en zoon. Tja, de keuken is weer als nieuw en staat beter dan 20 jaar geleden. En een heel duurzame aanpak.

Joost