Recensies

Home / Recensies

Laat een recensie achter:

Bent u tevreden over uw opgeleverde keuken van Keukenontwerpers Woerden? Laat dan hieronder uw reactie achter. Alvast bedankt!

Deze klanten gingen u voor!

hele fijne nieuwe keuken

Rated 4 out of 5
4 februari 2020

Via mijn zus getipt over Keukenontwerpers woerden. Inderdaad een gedegen intake, dus neem daar zelf ook even de tijd voor en ga eens kijken bij het experience center in hoofddorp naar de apparatuur.

Maar dan krijg je ook echt een prachtig ontwerp, wat goed aansluit op je eigen wensen en situatie. Vervolgens vakkundig en heel netjes geplaatst door Piet en Jim!

Heel blij met onze nieuwe keuken!

Eline

Een nieuwe start

Rated 5 out of 5
9 december 2019

net zoals in ons vorige huis zijn wij bij de keukenontwerpers Woerden gaan praten toen wij een nieuwe woning gingen betrekken. Ditmaal een appartement me ruimte voor een wat grotere keuken. Ron heeft net als bij de vorige keuken weer uitstekend werk verricht. .Een immens kookschiereiland, stoom-oven, gecombineerde magnetron hete lucht-oven. Op mijn verzoek een extra grote koelkast en nog veel meer snufjes.

Mooi materiaal en vakkundig geplaatst. ook de nazorg is perfect. Ron loopt na oplevering alles nauwkeurig na. Controleert op montage, correcte werking apparatuur en eventuele beschadigingen (die er niet waren).

net zoals bij de vorige keuken. Dit beetje extra geeft vertrouwen, wat wij graag willen doorgeven aan een ieder die de perfecte maar toch betaalbare keuken zoeken.

H.Reijmers

Plaatsing Magnetron.

Rated 5 out of 5
14 november 2019

Wij zijn heel tevreden over uw vriendelijke werkwijze en het vakmanschap waarmee de magnetron geplaatst is.

Hartelijk dank daarvoor!

G.Tebbe-Molenaar

Prachtige, kwalitatief hoogwaardige keuken

Rated 5 out of 5
27 oktober 2019

Via Piet Lanser ben ik bij keukenontwerpers Woerden terecht gekomen, De afstemming met Ron van der Graaf over het ontwerp en de details ging perfect. Mooie ideeën en oplossingen voor al mijn wensen wat resulteerde in de mooiste keuken, voor mij in ieder geval, die er bestaat. Na vakkundige plaatsing door Piet en Jimmy kan ik nu genieten van mijn nieuwe keuken. Mooi ook dat Ron nog langs komt om te controleren of alles naar wens is een tips en trucs verteld over de nieuwe apparatuur.

Echt een top bedrijf!

Ellen Schröder

Professioneel advies en een mooi product geeft keuken- kook- en woonplezier voor jaren

Rated 5 out of 5
22 oktober 2019

Bij dit bedrijf aangekomen omdat onze eerste keuken destijds 20 jaar geleden ook door dit bedrijf naar tevredenheid was geplaatst. Inmiddels was het stokje over genomen door Ron wat de zaak nog meer ten goede is gekomen. Hij luistert goed, geeft goed advies en past ideeën aan. Na de ontwerptekening, akkoord hierop en daarna de precieze bouwtekeningen voor de aannemer is volgens de offerte en opgegeven levertijd de keuken met speciaal gemaakt barblad door zijn vakmensen geplaatst.

De keuken is gemaakt van hoogwaardige materialen en eersteklas inbouwapparatuur tegen de juiste prijs. Na de levering heeft hij alles ook nog persoonlijk uitgelegd, goede nazorg dus en kunnen we nu zeggen. De keuken met heerlijke bar om aan te ziiten is het pronkstuk van onze woning. Ron, ga zo door, wij bevelen je aan !

Hans Pape