Keuken & Openhaard Woerden

Home / Portfolio / Keuken & Openhaard Woerden

|
Keuken & Openhaard Woerden

Tijdens een persoonlijk gesprek leren wij uw smaak en wensen kennen. Op basis daarvan gaan we aan de slag. De klant wilde een praktische, maar vooral een warme, gezellige keuken. Het mocht een chique uitstraling hebben. Nadat we de wensen hebben geïnventariseerd, zijn we begonnen met het ontwerpproces. Vervolgens werd de keuken werkelijkheid. De klanten waren na de installatie heel enthousiast.

De gezelligheid en de warmte in de keuken wilden zij doortrekken naar de woonkamer. Wat is er nu sfeervoller dan een open haard? Wij hebben een meubelombouw ontworpen met een open haard erin. Deze haardmeubel is in dezelfde stijl ontworpen als de keuken en is ook gemaakt van hetzelfde materiaal. De open haard heeft precies dezelfde breedte als de televisie, zodat alles perfect bij elkaar past.

Dit appartement bevindt zich in het centrum van Woerden, In een appartement is het uiteraard niet mogelijk om een traditionele open haard te plaatsen, want er is geen afvoer naar buiten mogelijk. Hoe kan dit? Simpel! Deze open haard heeft natuur getrouwe houtblokken en maakt gebruik van water. Het ‘vuur’ maakt een knetterend geluid, er komt oranje licht van af en door de waterdampen lijkt het op écht vuur. Zo heeft een huis toch een sfeervolle open haard, zonder enig brandgevaar, geen fijnstof en ook geen gesleep met houtblokken.

Interesse? Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.